Kalyteros, este de fapt, o călătorie mai aparte, o călătorie a aromelor, a tradițiilor grecești, a obiceiurilor cu rădăcini istorice. Plăcerea de a găti, a fost cultivată de Chef Thomas Puka în decursul a peste 25 de ani de pasiune pe meleagurile frumoasei Grecia, pasiune pe care acum o împărtășește, alături de familia sa cu noi.

In toți acești ani, dezvoltând o pasiune pentru această bucătărie și cultură grecească, cel care astăzi a pus bazele acestui concept, continuă și astăzi în a se documenta și a actualiza domeniul pe care știe să îl facă cel mai bine.

Impreuna cu familia sa decide să facă ceea ce i-a rămas în suflet și așa a deschis “porțile” unui restaurant care să fie un ambasador al bucătăriei grecești.

Meniul și prepararea rețetelor se fac sub stricta îndrumare a celui ce este astăzi, chef-ul restaurantului Kalyteros. Determinat de dorința evidentă de a oferi cea mai bună degustare a alimentelor, este adeptul utilizării celor mai sănătoase ingrediente și metode de preparare.

Dorinta și experiența sa și a familiei sale o împărtășește tuturor oaspeților, pentru a oferi clipe de fericire, alături de gustul și parfumul acestei minunate bucătării.

Poftă bună!

καλή όρεξη !

Chef Katerina Hajna

Chef Thomas Puka